Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.239.8.7 op.
250 berichten.
sylvana heeft geschreven op 17 nov 2009 om 21:31
mis je zo8-0
Karen heeft geschreven op 09 nov 2009 om 14:39
Chantal, complimenten voor deze site. Heel warm. Het lijkt mij prettig dat dierbaren van Alain even wat kwijt kunnen op deze site op de momenten dat ze dat willen en dat andere dierbaren dit zo kunnen delen.
Hein heeft geschreven op 29 sep 2009 om 22:30
Weten denken steeds voelen elke hartslag , een ritme van gemis ,vasthouden loslaten steeds weer die pijn , je missen zo zeer .
Jouw pijn , jouw verlangen het niet kunnen voldoen hieraan .
t is allemaal zo kl zo kil zonder jou
See you next
Chantal heeft geschreven op 27 sep 2009 om 16:13
Ik mis je lieve schat
Sylvana heeft geschreven op 08 jul 2009 om 18:12
Heey lieverd,

Afgelopen week was ik bij je moeder, en zoals gewoonlijk hadden we weer veel te lachen, ook altijd even om jou, wat we toendertijd allemaal hadden uitgespookt! ergens denk je dat het gemis gaat slijten, maar in mijn geval wordt het steeds meer, soms denk ik echt; alain nu heeft het lang genoeg geduurd, kom terug....ik hoop dat je af en toe ook op mij neer kijkt en als ik knopen door moet hakken dan denk ik altijd nog aan hoe jij me daar in steunde!

nu ik al weer een jaar in Emmen woon en eindelijk weer mijn eigen plekje heb, denk ik wel eens, anders hadden we maar amper een straat van mekaar vandaan gewoond! jij was degene die me altijd op kwam zoeken, vergeet nooit weer dat je beweerde dat de straat niet bestond van mijn school, bleek dat je een heel andere straat in had getoetst haha! we zijn nu 4 jaar verder en er is zo ontzettend veel veranderd. toch hoop ik dat je meekijkt in de stappen die we maken! en ooit zal ik je weer zien!

je blijft mijn allerbeste maatje!

ik hou van je8-0
Ineke Wiersema-Kuiper heeft geschreven op 18 mei 2009 om 22:34
Lieve familie van Alain,
Ik zag de website in DVHN staan en wou die eens bekijken. Ik schrok natuurlijk van het feit dat hij een eind aan zijn leven had gemaakt, terwijl het zo"n vrolijke jongen was en zo geliefd bij jullie en vele vrienden. Ik heb zelf ook een paar vriendinnen verloren door zelfdoding en op de vraag "Waarom"krijg je geen antwoord. Wel waren deze vriendinnen vaak en lang depressief. Ik vraag me wel af of Alain in zijn afscheidsbrief niets heeft laten doorschemeren waarom hij dit besluit nam. Maar ik wil jullie h??l veel sterkte wensen met dit intens grote verlies en leegte die hij achter liet. Gr. Ineke uit Hoogeveen.
Chantal heeft geschreven op 17 mei 2009 om 14:49
Gisteren met een aantal vrienden en familieleden Alain herdacht. Ik vond het fijn om weer eens echt stil te staan bij Alain, ondanks dat ik heel veel aan hem denk, elke dag eigenlijk wel, maar nu was ik niet alleen met mijn gedachtes en gevoelens. Weer fijne verhalen gehoord over Alain. Het was echt een goed jong, een lieverd, een grappenmaker, iemand die je humeur opfleurde als je even een dip had, die zorgde voor een lach of een scherpe en gevatte opmerking. Alain, je was en bent nog heel geliefd bij velen en we zullen je nooit vergeten. Ik hoop dat je voelt hoe geliefd je bent en altijd zult blijven. In mijn hart zit je voor altijd, mijn lieve kleine stoere broertje. Dag schat!
Anneke Goeree heeft geschreven op 16 mei 2009 om 20:36
Alie, Hein Chantal en Manon, familie vrienden en vriendinnen; h??l v??l sterkte op deze altijd moeilijk blijvende dag!
Noes heeft geschreven op 16 mei 2009 om 15:38
"Voor altijd herinnerd...
In liefde en vriendschap.
Voor altijd aanwezig...
In woord en geest.
Voor altijd verbonden...
Door ontzichtbare banden.
Gekoesterd door velen...
Gemist nog het meest."


In gedachten ben ik vandaag bij jullie.

Liefs Noes
Chantal heeft geschreven op 21 apr 2009 om 20:48
Lieve allemaal,
Zaterdag 16 mei willen we, net als voorgaande jaren, onze lieve zoon, broer, neef en vriend Alain herdenken.

Om 13.00 uur komen we samen op het Oeverse Bos.
Daarna zullen we vanaf 14.00 uur een borrel gaan drinken in de Brasserie (dit nog even onder voorbehoud ivm reservering)

We hopen jullie dan te zien!
ank heeft geschreven op 19 apr 2009 om 23:53
Ik weet hoe moeilijk het is als je op deze manier een broer verliest.., er blijft nog zoveel vragen over. Maar ook rust vertrouwen dat het goed is. Verloor ook een broer al 11 jaar geleden, maar het blijft bij je ieder dag! Liefs 🙂
Chantal heeft geschreven op 18 apr 2009 om 11:00
Je kleine nichtje is deze week 5 jaar geworden. Wat een grote meid al h?! Ik had jullie zo graag samen willen zien en ik vind het heel erg moeilijk dat zij jou nooit zal leren kennen. Tuurlijk vertel ik over jou en zeg ik tegen haar dat je onwijs trots op haar bent, maar het is moeilijk uit te leggen waar je bent en waarom. Dta weet ik eigenlijk zelf ook niet. Er gaat ook geen dag voorbij dat ik aan je denk of aan je moet denken door een liedje dat ik hoor of een opmerking die iemand maakt of door een programma dat ik op TV zie. Het is alweer bijna 4 jaar geleden, onvoorstelbaar, dat het zo snel gaat, maar toch voel ik je nog heel dichtbij, alsof ik je gisteren nog gesproken heb en je morgen weer zie. We zijn close en dat zal niemand ooit van ons afnemen. We will meet again en mijn kleine meisje zal je ook ooit wel zien.
Manon heeft geschreven op 03 apr 2009 om 17:40
Alain,

Ik denk aan je..
Chantal heeft geschreven op 09 feb 2009 om 19:02
8-0 Je zit voor altijd in mijn hart. Ik hoop dat je dat altijd al hebt geweten en nu nog voelt. Dikke kuzz en blijf je missen

Chantal
Chris heeft geschreven op 30 dec 2008 om 16:19
Het einde van het jaar is in zicht...morgen afscheid nemen van een goede vriend...??n zoals ook jij bent...doet pijn maar doet ook goed want ik weet jullie kijken over ons.....alvast een gelukkig nieuwjaar alain en edward 🙂
Hein heeft geschreven op 18 dec 2008 om 07:42
Alain , de hele moeilijke tijd breekt weer aan.Die tijd dat je zoveel gedachten hebt hoe alles had kunnen zijn, en toch niet meer wordt.Het duister van deze tijd van onze gedachten wordt allen gelukkig onderbroken, door de zekerheid van het het licht waarin jij nu vertoeft.We missen je zo intens dat het nog steeds pijn doet.Een troost is de gedachte dat je het goed hebt en over ons waakt.Je papa Hein
Harmen heeft geschreven op 27 nov 2008 om 20:10
Alain, hier zit ik dan in het hoge noorden voor de zoveelste keer op je site te kijken.. Telkens krijg ik weer de tranen in mijn ogen als ik de mooie woorden van Chantal, Manon en je pa zie. Zat laatst op kantoor en moest aan je denken. Zag je binnenlopen met je zonnebril over je ogen, sigarendoosje onder de arm en natuurlijk ??n in je hand. Vreemd.. maar je was er. Die eerste dag dat ik daar achter het bureautje zonder jou zat was eng... Waarom ging je weg... Zal je nooit vergeten! En kom je binnenkort nog eens een keer in het noorden kijken? Zeg het dan wel ff.!
Manon heeft geschreven op 26 nov 2008 om 20:25
Elke dag denk ik aan je.. heb je Mazzel ook nu bij je? Zorg je een beetje goed voor hem?
Ik mis je...
Liefs je zusje
Hein heeft geschreven op 23 sep 2008 om 18:40
Je Weet het al , en toch je vriend waarover je je ook wel eens zorgen maakte,Dat je zei Hein denk ook even aan hem , praat met hem , help hem is door de doktoren verteld dat hij een niet meer behandelbare ziekte heeft,Alain , hij is sterk - mentaal sterk - en zegt zelf dat hij doorgaat met leven.Waar haalt hij het vandaan zou je zeggen misschien van jou dat je helpt van where ever you are.Zoon van me ik hoef denk ik niet te zeggen hoe zeer het leven ( zonder jou ) doet.Toch ben ik zelf blij dat de doktoren eindelijk gevonden hebben wat mij mankeerde.Heeft lang geduurd maar alles komt weer goed.Misschien dat je ook hielp ? Blijf het doen , we rekenen allemaal op je ondanks dat je zover heen bent gegaan.Tot dan jongen
Chantal heeft geschreven op 20 sep 2008 om 14:33
Ik kijk nu naar je foto en besef me dat ik eigenlijk nog steeds het gevoel heb dat je leeft. Dat je op een dag weer aanbelt of dat ik je zomaar weer tegen kan komen. Zal dat gevoel ooit anders worden? Ik denk eigenlijk van niet. Omdat het voor mij nog iedere dag een raadsel blijft waarom je niet meer verder wilde. Er zijn dagen dat ik er echt niet bij me in wil en dat ik het gewoon niet geloof, dat er iets is gebeurd waar ik geen weet van heb, en waardoor het toch gebeurd is. Misschien kom ik er wel nooit achter, maar je was te betrokken bij mensen om er zomaar uit te stappen. Je bent nog altijd dichtbij me lieverd omdat ik zoveel van je hou.