Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.236.253.192 op.
241 berichten.
Chantal heeft geschreven op 13 sep 2011 om 07:49
Wat ontzettend fijn om te horen dat Alain nog niet vergeten is, ook niet bij FC Emmen. Het berichtje hieronder doet me dan ook erg goed. En ik weet zeker dat Alain ergens van boven nog regelmatig komt kijken hoe het met zijn ouwe kameraden gaat!
Emmen fan heeft geschreven op 02 sep 2011 om 00:36
Heb je helaas nooit gekend maar heb van de oudere Emmen fans alleen maar positieve verhalen over je gehoord... RIP
Manon heeft geschreven op 27 jun 2011 om 18:58
Elke dag denk ik wel aan je. Maar als ik dan weer hoor dat de broer van een leerling van mij heeft besloten om ook een einde aan zijn leven te maken, dan komt het wel weer dichtbij. Dit jaar al meerder keren, weer aardig dichtbij gekomen. Elke keer schrik ik weer en wordt ik er weer aan herrinnerd.

Gister nog, had Esmee het tijdens het terug brengen, over Mazzel en over jou. Ze zei, ik weet niet eens hoe hij klinkt, hoe zijn stem is. Eigenlijk ken ik hem niet, maar hij is mijn oom. Daar hoort een meisje van 7 toch helemaal niet mee bezig te zijn. Ze had je gewoon moeten kennen. Jij bent haar oom en ze was nog veelste jong om je te herinneren.. Gewoon zo zonde..

Ik mis je enorm en zal altijd aan je denken..
Chantal heeft geschreven op 24 jun 2011 om 13:22
Miss you!!
arno heeft geschreven op 16 mei 2011 om 17:00
Ook al ben ik nu niet in Emmen, Esmee en ik denken toch aan je!!
Hein heeft geschreven op 16 mei 2011 om 15:02
Kan alleen huilen mis je
J-W heeft geschreven op 16 mei 2011 om 12:44
Vandaag is het klokje weer rond, maandag 16 mei.. Ik kom vanavond even bij je monument kijken kerel. Tot dan
J-W heeft geschreven op 16 mei 2011 om 12:42
Vandaag is het klokje weer rond, maandag 16 mei.. Ik kom vanavond even bij je monument kijken kerel. Tot dan
Manon heeft geschreven op 15 mei 2011 om 09:49
Vandaag is het 6 jaar geleden dat ik je voor het laatst in levende lijve zag.. Morgen is het weer de dag, die ik het liefst niet had mee willen maken..
Ik denk aan je broertje..

Kuzz Manon
Hein heeft geschreven op 06 feb 2011 om 10:40
Je was jarig op 1 februari en dat weet ik en ik heb heel veel aan je gedacht , niet in het minst ook dat je grootmoeder de dag ervoor overleden is . Die grootmoeder die toen haar man , mijn vader , jouw grootvader in 1988 van jou haar vierjarige kleinzoon zijn pandabeer kreeg , met de woorden aub Bobonne hier heb je mijn knuffel , dan ben je niet zo alleen.In de afscheidsmis die voor mijn moeder - jouw grootmoeder werd gevierd is verschillende keren ook jouw naam Alain als haar kleinzoon genoemd om te herdenken dat ook jij een plaats hebt gevonden in dat eeuwige hemelrijk .
Manon Lubbers heeft geschreven op 31 jan 2011 om 09:55
Alain ik denk aan je. Morgen zou je jarig zijn en vandaag kreeg ik het bericht dat onze oma was overleden.

Groet

Manon
Theresia heeft geschreven op 09 jan 2011 om 15:31
Veel sterkte voor de familie.
Wat een groot gemis.
Hein heeft geschreven op 03 jan 2011 om 09:41
Hi kerel van me , ondanks dat ik in tegenstelling tot bij anderen jou geen wensen kan doen toekomen die je kunt horen of beleven , denk ik in dit weer nieuwe jaar uiteraardook aan jou. Kan niet anders en toch heb ik een wens voor jou , ik hoop dat je vele vrienden , vriendinnen en eigenlijk iedereen die je gekend heeft net als je eigen familie , je niet kunnen en zullen vergeten ook niet in 2011.
Hein heeft geschreven op 20 okt 2010 om 15:37
Het eerste dat je hoort wanneer je hier gaat kijken is het lied van Anouk , toch het meest verwoordend de gevoelens van ons allen volgens mij. Inderdaad wij konden niets doen , want wij wisten niets , inderdaad je zult nooit onze gedachten verlaten omdat het niet weten toch blijft malen , malen eigenlijk aan een stuk door , en dan weer moeten beseffen dat je geen enkel antwoord meer krijgt . Maar inderdaad je voelt het dan zoals Anouk het zo voortreffelijk zingt zegt jij bent een ster in aan de hemel , onze ster en zo stralend als jouw ster zal ook de herinnering aan jou blijven , het houden van jou , en het jou verschrikkelijk missen , maar ook de stille hoop ergens in ons hart je eens weer te kunnen omarmen .Ik hou van je
Patricia heeft geschreven op 12 okt 2010 om 10:49
Ik wil iedereen heel veel sterkte wensen met het verlies van Alain.
In het bijzonder Hein.
Hein is een schat van een man en verdriet is gewoon niet te bevatten!!!
Ik ken Alain niet maar ik wil graag een bericht achterlaten omdat ik weet wat verdriet kan doen.
Mijn jongste oom heeft 7 jaar geleden zelfmoord gepleegd en daarom wil ik mijn sterkte wensen betuigen aan iedereen die Alain kent.
Het verdriet blijft maar zijn aanwezigheid zit in je hart!!
Hein ook heel veel sterkte.
Ik hoop je snel eens weer te zien!!
Je bent een schat van een man.
ps. Deze site is heel mooi opgezet!!
Chantal heeft geschreven op 17 sep 2010 om 09:02
Ik denk zo vaak aan je. Dan zie ik iemand lopen die op je lijkt, dezelfde jas aan lijkt te hebben of ik kijk in mijn achteruitkijkspiegel en zie je in de auto achter me zitten. Gisteren zag ik iemand van Esm?es school optreden en die deed me ook aan jou denken. Gek dansen, de aandacht trekken en lollig doen. Ja lieve schat, je bent nog steeds heel vers in mijn gedachten en dat zal ook niet minder worden. Het gemis wordt eigenlijk alleen maar groter en ik zou zo graag willen dat je dr nog was, mijn leven zal nooit meer hetzelfde zijn... miss you
Manon heeft geschreven op 12 sep 2010 om 14:50
He broertje van me.
Ik vond eergister oude pasfotos van je.. Ik heb deze even gefotografeerd en op de comp gezet... Ik heb je zus, je moeder en je vader allemaal deze fotos gegeven.. En ze waren er blij mee.. Ze denken nog heel veel aan je en missen je ontzettend, net als ik...
kuzy manon
J-W heeft geschreven op 19 mei 2010 om 10:15
zondag nog bij je wezen kijken of er nog een kaarsje brandde, gelukkig was dit nog steeds zo...

tot later
aaldert heeft geschreven op 16 mei 2010 om 16:14
het is alweer 5 jaar geleden, en we komen nu niet terug van vakantie, toch blijft dit herinneren, vandaar deze reactie, denk aan elkaar en aan alain, en weet zeker dat alain nu is waar hij het beter heeft dan hier op aarde, inderdaad een star in de hemel.
Hein Lubbers heeft geschreven op 16 mei 2010 om 15:03
Vandaag vijf jaar . Voelt nog steeds als vandaag . Denk dat ik niet de enige ben die dit zo voelt.Dit jaar door mij geen bijeenkomst georganiseerd met ons allen ,vrienden - vriendinnen - familie - kennissen .Had wel gewild maar - voor wie het niet weet - mijn hartinfarct heeft hier schuld aan. Een bijeenkomst zou voor mij emotioneel en qua drukte niet goed zijn voor mijn herstel.We blijven je missen Alain .Je bent nooit uit onze gedachten .