Reacties Condoleanceregister

Na het overlijden van Alain hebben vrienden een tweetal condoleanceregisters geopend op het internet. Er kwamen zeer veel reacties binnen op die sites, van familie en vrienden, maar ook van mensen die Alain nauwelijks kenden. Hieronder enkele berichten die geplaatst werden.


Ongeloof.
Onbesef.

Mooie dingen met je meegemaakt. Dord uit, Volendam uit, MVV uit, DenHaag uit waar we niet gewenst waren omdat het een buscombi was en wij er stonden met een aantal lui met de gewone auto. Dus maar door naar Rotterdam om Sparta te zien tegen Cambuur en uiteraard te laat komen en niks gezien hebben maar het was gezellig in het sup.home van Sparta. Over elke wedstrijd valt wel iets te vertellen. Herinneringen zullen blijven. Mooie herinneringen. Ik zal ze altijd blijven koesteren Alain. Jij zult altijd in mijn gedachten blijven.

Bij elk afscheid,
word een herinnering geboren.
Rust zacht Alain…. we zullen je missen.


Ik ben blij dat ik je gekend heb mogen hebben, dat ik heb kunnen meegenieten van je humor en gezelligheid. Je was echt een uit duizenden, een uniek persoon.
Dat je er nu niet meer bent is een grote schok voor me, ik had dit niet verwacht.
Maar desondanks respecteer ik je keuze omdat dit is wat je wilde, en omdat ik veel respect voor je heb en altijd zal blijven hebben.


Nog steeds wil het niet echt tot me doordringen dat je er niet meer bent.

Nooit meer bij jou,
Nooit meer met zijn allen,
Nooit meer jou humor,
Nooit meer jou zien dansen,
Nooit meer jou Hertog-Jan,
Nooit meer jou stem,
Nooit meer jou lach,
Nooit meer een knuffel,
Nooit meer een kus,
Nooit meer jou, in dit leven.

Lieve Alain, ik weet niet waarom,
Maar wat de reden ook is geweest, ik hoop dat jij vindt wat je zoekt.

Een droom die je niet durfde dromen.
Een gedachte die niet uit zou mogen komen.
Wat je zocht in je leven was een klein beetje hoop, Hoop op geluk,
Hoop op liefde.
Wat je zocht in je leven was een geluk, Geluk om ooit de liefde te mogen kennen. Wat je zocht in je leven was Liefde. Liefde van jou, van mij, van je vrienden en familie,
Liefde, Eigenlijk gewoon een beetje liefde voor jou.

In jou droom waren deze dingen vergaan.
En is het jou keuze om niet meer verder te gaan.

We’ll meet again.

-xxx-


Een markante persoonlijkheid is heengegaan. Alle woorden schieten hiervoor tekort. Ik hoop dat je nu in elk geval rust hebt gevonden waar je ook moge zijn en wens alle nabestaanden veel sterkte toe.


Een grootte schok voor iedereen, en denk net als voor iedereen nog moeilijk te bevatten! Na 12 jaar samen naar school te gaan…. vind ik het wel erg moeilijk om je laten gaan!!! Je baldadigheid en het samen genieten van sigaar zal ik niet vergeten….. Ik wens iedereen veel sterkte met het verlies en gemis van Alain –


Alain

Jij was een jongen die kon genieten van de fijne dingen van het leven. Ik heb ik in Maastricht en in Emmen leren kennen als het zonnetje van Emmen. Ik vergeet nooit dat je met de MVV-groep in 2003 een stuk meegelopen hebt in de optocht. Ik heb net nog een foto van je opgezocht. Jij hoort bij vrienden van Emmen. Jij was speciaal.
Ik wens je supporters van Emmen en zijn familie veel sterkte


Lieve Alain…

Waarom ben je van ons heegegaan…
Waarom kom je niet meer hier bij ons staan..
We missen je hier aan onze zij..
Jij..die maakte ons altijd blij!!

Rust zacht daarboven…
We zullen je nooit vergeten..

Veel sterkte toegewenst aan de familie en vrienden..!!!