Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 54.159.51.118 op.
Chris schreef op 14 mrt 2010 om 11:52:
Geef ons kracht in deze donkere tijd....
Chantal schreef op 11 mrt 2010 om 17:38:
Alain, we hebben je nu heel hard nodig, vooral papa. Ik weet dat je ook heel hard je best doet om te helpen en te steunen. Mis je
J-W schreef op 02 feb 2010 om 22:46:
gister was je jarig, ik heb er 1 op je gedronken kerel..
h.goeree schreef op 02 feb 2010 om 09:56:
gisteren met mama van jou bloemen gebracht het was je verjaardag ik ga vaak met alie mee om ook bloemen bij je neer te zetten mis je nog iedere dag ook was je mijn kleine kereltje kus.
Chris schreef op 01 feb 2010 om 22:23:
Happy b-day!!!
Manon Lubbers schreef op 01 feb 2010 om 18:45:
Wat een dag.... Ik mis je...
Edwin schreef op 01 feb 2010 om 17:58:
Gefeliciteerd makker!
Chantal schreef op 01 feb 2010 om 07:46:
Vandaag ben je jarig. 26 jaar zou je zijn geworden. In mijn ogen nog steeds een klein kereltje. Dat zal ook niet veranderen, je zult altijd mijn kleine broertje zijn, en ik denk nog heel veel aan je. Kon ik de tijd maar terugdraaien, zodat alles anders was. Dat jij er gewoon nog was. Alles zou ik er voor over hebben om je weer hier bij ons te hebben. Lieverd het doet zo veel verdriet. Ik hou van je.
sylvana schreef op 17 nov 2009 om 21:31:
mis je zo8-0
Karen schreef op 09 nov 2009 om 14:39:
Chantal, complimenten voor deze site. Heel warm. Het lijkt mij prettig dat dierbaren van Alain even wat kwijt kunnen op deze site op de momenten dat ze dat willen en dat andere dierbaren dit zo kunnen delen.
Hein schreef op 29 sep 2009 om 22:30:
Weten denken steeds voelen elke hartslag , een ritme van gemis ,vasthouden loslaten steeds weer die pijn , je missen zo zeer .
Jouw pijn , jouw verlangen het niet kunnen voldoen hieraan .
t is allemaal zo kl zo kil zonder jou
See you next
Chantal schreef op 27 sep 2009 om 16:13:
Ik mis je lieve schat
Sylvana schreef op 08 jul 2009 om 18:12:
Heey lieverd,

Afgelopen week was ik bij je moeder, en zoals gewoonlijk hadden we weer veel te lachen, ook altijd even om jou, wat we toendertijd allemaal hadden uitgespookt! ergens denk je dat het gemis gaat slijten, maar in mijn geval wordt het steeds meer, soms denk ik echt; alain nu heeft het lang genoeg geduurd, kom terug....ik hoop dat je af en toe ook op mij neer kijkt en als ik knopen door moet hakken dan denk ik altijd nog aan hoe jij me daar in steunde!

nu ik al weer een jaar in Emmen woon en eindelijk weer mijn eigen plekje heb, denk ik wel eens, anders hadden we maar amper een straat van mekaar vandaan gewoond! jij was degene die me altijd op kwam zoeken, vergeet nooit weer dat je beweerde dat de straat niet bestond van mijn school, bleek dat je een heel andere straat in had getoetst haha! we zijn nu 4 jaar verder en er is zo ontzettend veel veranderd. toch hoop ik dat je meekijkt in de stappen die we maken! en ooit zal ik je weer zien!

je blijft mijn allerbeste maatje!

ik hou van je8-0
Ineke Wiersema-Kuiper schreef op 18 mei 2009 om 22:34:
Lieve familie van Alain,
Ik zag de website in DVHN staan en wou die eens bekijken. Ik schrok natuurlijk van het feit dat hij een eind aan zijn leven had gemaakt, terwijl het zo"n vrolijke jongen was en zo geliefd bij jullie en vele vrienden. Ik heb zelf ook een paar vriendinnen verloren door zelfdoding en op de vraag "Waarom"krijg je geen antwoord. Wel waren deze vriendinnen vaak en lang depressief. Ik vraag me wel af of Alain in zijn afscheidsbrief niets heeft laten doorschemeren waarom hij dit besluit nam. Maar ik wil jullie h??l veel sterkte wensen met dit intens grote verlies en leegte die hij achter liet. Gr. Ineke uit Hoogeveen.
Chantal schreef op 17 mei 2009 om 14:49:
Gisteren met een aantal vrienden en familieleden Alain herdacht. Ik vond het fijn om weer eens echt stil te staan bij Alain, ondanks dat ik heel veel aan hem denk, elke dag eigenlijk wel, maar nu was ik niet alleen met mijn gedachtes en gevoelens. Weer fijne verhalen gehoord over Alain. Het was echt een goed jong, een lieverd, een grappenmaker, iemand die je humeur opfleurde als je even een dip had, die zorgde voor een lach of een scherpe en gevatte opmerking. Alain, je was en bent nog heel geliefd bij velen en we zullen je nooit vergeten. Ik hoop dat je voelt hoe geliefd je bent en altijd zult blijven. In mijn hart zit je voor altijd, mijn lieve kleine stoere broertje. Dag schat!
Anneke Goeree schreef op 16 mei 2009 om 20:36:
Alie, Hein Chantal en Manon, familie vrienden en vriendinnen; h??l v??l sterkte op deze altijd moeilijk blijvende dag!
Noes schreef op 16 mei 2009 om 15:38:
"Voor altijd herinnerd...
In liefde en vriendschap.
Voor altijd aanwezig...
In woord en geest.
Voor altijd verbonden...
Door ontzichtbare banden.
Gekoesterd door velen...
Gemist nog het meest."


In gedachten ben ik vandaag bij jullie.

Liefs Noes
Chantal schreef op 21 apr 2009 om 20:48:
Lieve allemaal,
Zaterdag 16 mei willen we, net als voorgaande jaren, onze lieve zoon, broer, neef en vriend Alain herdenken.

Om 13.00 uur komen we samen op het Oeverse Bos.
Daarna zullen we vanaf 14.00 uur een borrel gaan drinken in de Brasserie (dit nog even onder voorbehoud ivm reservering)

We hopen jullie dan te zien!
ank schreef op 19 apr 2009 om 23:53:
Ik weet hoe moeilijk het is als je op deze manier een broer verliest.., er blijft nog zoveel vragen over. Maar ook rust vertrouwen dat het goed is. Verloor ook een broer al 11 jaar geleden, maar het blijft bij je ieder dag! Liefs 🙂
Chantal schreef op 18 apr 2009 om 11:00:
Je kleine nichtje is deze week 5 jaar geworden. Wat een grote meid al h?! Ik had jullie zo graag samen willen zien en ik vind het heel erg moeilijk dat zij jou nooit zal leren kennen. Tuurlijk vertel ik over jou en zeg ik tegen haar dat je onwijs trots op haar bent, maar het is moeilijk uit te leggen waar je bent en waarom. Dta weet ik eigenlijk zelf ook niet. Er gaat ook geen dag voorbij dat ik aan je denk of aan je moet denken door een liedje dat ik hoor of een opmerking die iemand maakt of door een programma dat ik op TV zie. Het is alweer bijna 4 jaar geleden, onvoorstelbaar, dat het zo snel gaat, maar toch voel ik je nog heel dichtbij, alsof ik je gisteren nog gesproken heb en je morgen weer zie. We zijn close en dat zal niemand ooit van ons afnemen. We will meet again en mijn kleine meisje zal je ook ooit wel zien.