Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 54.159.51.118 op.
Chantal schreef op 24 jun 2011 om 13:22:
Miss you!!
arno schreef op 16 mei 2011 om 17:00:
Ook al ben ik nu niet in Emmen, Esmee en ik denken toch aan je!!
Hein schreef op 16 mei 2011 om 15:02:
Kan alleen huilen mis je
J-W schreef op 16 mei 2011 om 12:44:
Vandaag is het klokje weer rond, maandag 16 mei.. Ik kom vanavond even bij je monument kijken kerel. Tot dan
J-W schreef op 16 mei 2011 om 12:42:
Vandaag is het klokje weer rond, maandag 16 mei.. Ik kom vanavond even bij je monument kijken kerel. Tot dan
Manon schreef op 15 mei 2011 om 09:49:
Vandaag is het 6 jaar geleden dat ik je voor het laatst in levende lijve zag.. Morgen is het weer de dag, die ik het liefst niet had mee willen maken..
Ik denk aan je broertje..

Kuzz Manon
Hein schreef op 06 feb 2011 om 10:40:
Je was jarig op 1 februari en dat weet ik en ik heb heel veel aan je gedacht , niet in het minst ook dat je grootmoeder de dag ervoor overleden is . Die grootmoeder die toen haar man , mijn vader , jouw grootvader in 1988 van jou haar vierjarige kleinzoon zijn pandabeer kreeg , met de woorden aub Bobonne hier heb je mijn knuffel , dan ben je niet zo alleen.In de afscheidsmis die voor mijn moeder - jouw grootmoeder werd gevierd is verschillende keren ook jouw naam Alain als haar kleinzoon genoemd om te herdenken dat ook jij een plaats hebt gevonden in dat eeuwige hemelrijk .
Manon Lubbers schreef op 31 jan 2011 om 09:55:
Alain ik denk aan je. Morgen zou je jarig zijn en vandaag kreeg ik het bericht dat onze oma was overleden.

Groet

Manon
Theresia schreef op 09 jan 2011 om 15:31:
Veel sterkte voor de familie.
Wat een groot gemis.
Hein schreef op 03 jan 2011 om 09:41:
Hi kerel van me , ondanks dat ik in tegenstelling tot bij anderen jou geen wensen kan doen toekomen die je kunt horen of beleven , denk ik in dit weer nieuwe jaar uiteraardook aan jou. Kan niet anders en toch heb ik een wens voor jou , ik hoop dat je vele vrienden , vriendinnen en eigenlijk iedereen die je gekend heeft net als je eigen familie , je niet kunnen en zullen vergeten ook niet in 2011.
Hein schreef op 20 okt 2010 om 15:37:
Het eerste dat je hoort wanneer je hier gaat kijken is het lied van Anouk , toch het meest verwoordend de gevoelens van ons allen volgens mij. Inderdaad wij konden niets doen , want wij wisten niets , inderdaad je zult nooit onze gedachten verlaten omdat het niet weten toch blijft malen , malen eigenlijk aan een stuk door , en dan weer moeten beseffen dat je geen enkel antwoord meer krijgt . Maar inderdaad je voelt het dan zoals Anouk het zo voortreffelijk zingt zegt jij bent een ster in aan de hemel , onze ster en zo stralend als jouw ster zal ook de herinnering aan jou blijven , het houden van jou , en het jou verschrikkelijk missen , maar ook de stille hoop ergens in ons hart je eens weer te kunnen omarmen .Ik hou van je
Patricia schreef op 12 okt 2010 om 10:49:
Ik wil iedereen heel veel sterkte wensen met het verlies van Alain.
In het bijzonder Hein.
Hein is een schat van een man en verdriet is gewoon niet te bevatten!!!
Ik ken Alain niet maar ik wil graag een bericht achterlaten omdat ik weet wat verdriet kan doen.
Mijn jongste oom heeft 7 jaar geleden zelfmoord gepleegd en daarom wil ik mijn sterkte wensen betuigen aan iedereen die Alain kent.
Het verdriet blijft maar zijn aanwezigheid zit in je hart!!
Hein ook heel veel sterkte.
Ik hoop je snel eens weer te zien!!
Je bent een schat van een man.
ps. Deze site is heel mooi opgezet!!
Chantal schreef op 17 sep 2010 om 09:02:
Ik denk zo vaak aan je. Dan zie ik iemand lopen die op je lijkt, dezelfde jas aan lijkt te hebben of ik kijk in mijn achteruitkijkspiegel en zie je in de auto achter me zitten. Gisteren zag ik iemand van Esm?es school optreden en die deed me ook aan jou denken. Gek dansen, de aandacht trekken en lollig doen. Ja lieve schat, je bent nog steeds heel vers in mijn gedachten en dat zal ook niet minder worden. Het gemis wordt eigenlijk alleen maar groter en ik zou zo graag willen dat je dr nog was, mijn leven zal nooit meer hetzelfde zijn... miss you
Manon schreef op 12 sep 2010 om 14:50:
He broertje van me.
Ik vond eergister oude pasfotos van je.. Ik heb deze even gefotografeerd en op de comp gezet... Ik heb je zus, je moeder en je vader allemaal deze fotos gegeven.. En ze waren er blij mee.. Ze denken nog heel veel aan je en missen je ontzettend, net als ik...
kuzy manon
J-W schreef op 19 mei 2010 om 10:15:
zondag nog bij je wezen kijken of er nog een kaarsje brandde, gelukkig was dit nog steeds zo...

tot later
aaldert schreef op 16 mei 2010 om 16:14:
het is alweer 5 jaar geleden, en we komen nu niet terug van vakantie, toch blijft dit herinneren, vandaar deze reactie, denk aan elkaar en aan alain, en weet zeker dat alain nu is waar hij het beter heeft dan hier op aarde, inderdaad een star in de hemel.
Hein Lubbers schreef op 16 mei 2010 om 15:03:
Vandaag vijf jaar . Voelt nog steeds als vandaag . Denk dat ik niet de enige ben die dit zo voelt.Dit jaar door mij geen bijeenkomst georganiseerd met ons allen ,vrienden - vriendinnen - familie - kennissen .Had wel gewild maar - voor wie het niet weet - mijn hartinfarct heeft hier schuld aan. Een bijeenkomst zou voor mij emotioneel en qua drukte niet goed zijn voor mijn herstel.We blijven je missen Alain .Je bent nooit uit onze gedachten .
Chantal schreef op 16 mei 2010 om 07:04:
5 jaar alweer Alain. En toch voel ik je af en toe heel dichtbij, alsof we elkaar zonet nog gezien hebben. Schat, ik mis je
mina schreef op 15 mei 2010 om 20:42:
zit de heledag aan je te denken mis je lieve vent dikke kus hou van je.
Manon Lubbers schreef op 15 mei 2010 om 07:05:
He broertje!
Denk aan je, morgen komen we even bij je langs.. We missen je..

Liefs Manon